Voor de architect

De gewenste keuken direct in 3D

Direct een passende keuken als onderdeel van uw ontwerp: dat is wel zo efficiĆ«nt en makkelijk! Studio B ontwikkelt keukenontwerpen via een doelgericht keuzefilter. U selecteert eenvoudig de gewenste keuken passend bij de door u te ontwerpen gebouwen of ruimtes. Ga direct aan de slag en ontvang een compleet keukenontwerp inclusief installatiepunten. Dit voorkomt dure verrassingen: iedereen weet wat er moet gebeuren.  

Ontdek Studio B

Ook voor de architect: Studio B
Installatieadvies

Overzichtelijk

De werking van Studio B spreekt voor zich. Elk eindresultaat van de keuzemodule, oftewel: elke keuken wordt weergegeven op een pagina die alle relevante informatie bevat. Met als belangrijkste voor u: de 3D-tekening.

Eenvoudig te integreren DXF-bestand

Een simpele muisklik levert een DXF-bestand op met daarin de 3D-tekening. Dit is een AutoCAD-tekening die u kunt integreren in uw ontwerp

Installatieadvies

Voor de volledigheid en natuurlijk om de snelheid erin te houden, bieden we naast de 3D-tekening ook installatieadvies. Altijd handig om aan het portfolio toe te voegen, zodat de opdrachtgever dit mee kan nemen in de planning.


Maak kennis met Studio B

Ervaar zelf hoe Studio B een handige tool kan zijn in uw ontwerp- en tekenfase. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Als we iets kunnen doen ter optimalisatie dan horen we het uiteraard graag . U kunt contact opnemen via 0315-651745 of studio-b@bribus.nl

Ontdek Studio B

Je gebruikt een verouderde browser! Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu.

×