3D tekeningen van keukens

Ontwerp uw keuken in  3D

Voor bouwprojecten is een 3D-tekeningen van een keuken zijn onmisbaar in de bouwtekeningen. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, woningen in de sociale-huursector of in de vrije-huursector, recreatiewoningen of zorginstellingen, een kloppende 3D-tekening van de keuken heeft een hoge waarde.

 


 

Studio B: online keuken database met 3D modellen

Voor u als architect, bouwkundig tekenaar, BIM-modelleur, CAD-tekenaar of interieurarchitect hebben wij Studio B ontwikkeld. Via een doelgericht keuzefilter selecteert u de gewenste keukens voor de door u te ontwerpen gebouwen. Ieder resultaat van de keuzemodule, oftewel: elke keuken wordt weergegeven op een pagina die alle relevante informatie weergeeft. Waaronder de 3D-tekening.

Compleet, kloppend en maakbaar

Een simpele muisklik levert een DXF-bestand op met daarin de 3D-tekening. Dit is een AutoCAD-tekening die u rechtstreeks kunt integreren in uw ontwerp.

3D tekening Studio B
3D tekeningen Studio B keuken zwart

 

Onze ervaring, uw wensen 

Dankzij de ruime ervaring weten wij waar keukens aan moeten voldoen. Zo adviseren wij bijvoorbeeld praktische en tegelijkertijd fraaie indelingen passend bij uw behoefte. Of we bekijken samen met u welke werkbladen het beste voor u van toepassing zijn. We hebben de afgelopen decennia allerlei situaties voorbij zien komen waar wij altijd passende oplossingen voor bieden. Onze ervaring en kennis hebben wij meegenomen in de ontwikkeling van Studio B. Het stelt u ook in staat om meer gedetailleerde keuzes te maken. 

Gedetailleerde keuzevrijheid

Die ervaring en kennis hebben we meegenomen in de ontwikkeling van Studio B. Met als resultaat dat u een groot aantal 3D-tekeningen kunt genereren voor diverse situaties. Zo biedt Studio B rechte keukenopstellingen, hoekopstellingen, eilandopstellingen of parallelle opstellingen. Maar ook stelt het u in staat om meer gedetailleerde keuzes te maken. U kiest bijvoorbeeld uit keukenkasten en -lades met knop of met handgreep of juist voor greeploze of semi-greeploze oplossingen.


Maak kennis met Studio B

Ondervind zelf hoe Studio B een handige tool kan zijn in uw ontwerp- en tekenfase. Als we iets kunnen doen ter optimalisatie dan horen we het uiteraard graag. U kunt contact opnemen via 0315-651745 of studio-b@bribus.nl.

Je gebruikt een verouderde browser! Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu.

×