"Are you in the mood for Studio B?"

Online inspiratieplatform Studio B

Studio B is hét online inspiratieplatform waar de slimme vastgoedbezitter zijn keukens uitzoekt. Met Studio B configureert u snel en gemakkelijk de juiste keukens voor uw project. Compleet met specificaties én gratis downloads van 3D-tekeningen, installatietekeningen en hoge resolutie afbeeldingen. Heeft u belangstelling in onze unieke keukens?  Vraag direct een bestektekst en prijsindicatie aan. 

De keukens in Studio B hebben een uniek ontwerp. Een aantal van deze ontwerpen kunt u terugvinden in onze showroom. Maak een afspraak en kom geheel vrijblijvend langs.

Keukens

Keukens

Het aanbod van Bribus is groot. Daarom hebben wij alvast de beste basisontwerpen voor u klaargezet. Deze kunt u volledig aanpassen aan uw wensen. Filter op segment, afmeting en behoefte. Ontvang direct een prijsindicatie van uw configuratie.

Advies

Advies

Regelmatig onderhoud van een keuken zorgt voor behoud van de keuken en verlengt de levensduur. Met onze tips en gebruiksadviezen kunnen wij u helpen de kwaliteit van uw keuken te waarborgen.

Assortiment

Assortiment

Keukenaccessoires om uw Studio B keuken volledig af te stemmen op uw wensen. Van frontkleuren tot handgrepen en van werkbladen tot spoelbakken. Bekijk ons actuele assortiment keukenaccessoires.

Waarom Studio B?

Waarom Studio B

Studio B is een krachtig informatieplatform. We maken de stap van informeren naar adviseren omdat wij het belangrijk vinden om in de inspiratiefase al informatie te delen. Dat is dé meedenkkracht van Bribus.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen of een Whatsapp bericht sturen.